Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekitozovuodrastanje

Marketing

"LUDI" DAN
Eto, u četvrtak smo imali ludi dan... Bilo je stvarno super. Prvo smo se svi našli ispred škole, plesali smo , pjevali, djelili ruže. Za neke profesore smo imali posebne pjesme... uglavnom mislim da smo uložili najviše truda ! Bili smo baš simpa...Prošetali smo gradom , pjevali profesorici pred balkonom, kupili nešto pića, nešto jela, naručili pizze i otišli u Proni. Plesali smo ... slikali se, smijali. Baš smo je lijepo družili u proveli !


MATURALNO VEČER
Subota, oko 7 (neki i malo kasnije, ma mislila sam da moram doći u pola 8) svi smo se okupili ispred hotela u Topuskom. Svi smo bili prelijepi i cure i dečki. Neke nisam ni prepoznala (Vesna ?) A kad sam vidjela svog pratioca...uuu... pa zamalo sam pala...dečki iz razreda su bili tako sređeni ... a cure tako fancy! Ispred hotela smo se poslikali sa pratiocima, pa sa razredom i onda svi maturanti. U salu smo ulazili nekim blesavim redom, prvo ekonomska pa gimnazija pa onda elektraši i na kraju trgovci. Tako da sam ja ulazila druga! Zanima me kako je to izgledalo dok sam tamo nabada u štiklama...još se nisam bila navikla. Bat mi je čak povukao stolicu ( da sjednem , ne da padnem !) i sjedili smo na čelu stola.. i sve smo vidjeli ! da da cure... znam što ste radile prošlu subotu ! Uglavnom , za večerom je bilo super.. zezali smo se jedni drugima grabili jelo i tak. Kasnije su se svi razbježali ali meni je svejedno bilo super... i dok nas je bilo dosta i kasnije kad nas je ostalo samo par iz razreda. Meni je bilo jedino žao što su dečki otišli. Ali eto... I neću da nitko pljuje po maturalnoj, jer se moglo zabaviti tko je tako htjeo ! Nama curama je baš bilo super !
Noge su me boljele dva dana...ali žulja nemam ni jednog ! Drugi dan sam ustala baš rano... neznam što mi je bilo ! Žao mi je što sam tako malo slikala ! ALi kad skupim sve slike... bit će ih dosta... Ugalvnom sve pozdravljam !

P.S. Dragi Bat žao mi je što tebe nisu izabrali za kralja , ali ti znaš da si ti za mene kralj !


Post je objavljen 29.05.2007. u 21:52 sati.